Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Ordet er dit, brænd igennem ved mundtlig formidling og præsentation

Ordet er dit- mundtlig formidling, personlig gennemslagskraft og præsentation – et håndværk der skal læres

Kan bestilles som

Internt kursus/ åbent kursus

Som en -til- en rådgivning

Kurset kan afholdes på dansk eller engelsk

Tænd for gennemslagskraften  når du skal ” PÅ”

At blive en god  formidler, er et håndværk alle kan lære, det drejer sig om at indøve nogle helt basale redskaber så både budskab og personen bag, når klart og sikkert ud over rampen ved enhver fremtræden og skaber resultater.

Hvorfor deltage? Når du skal udtrykke dig mundtligt, er det vigtigt at du har kendskab til brugen af nonverbal og verbal formidling. Din evne til at kommunikere klart ud, er basis for, at tilhørerne forstår og husker dit budskab og omsætter det aktivt, så der skabes resultater af indsatsen.

Ved alle former for mundtlig formidling, er det afgørende for resultatet hvordan du fremtræder, hvordan du bruger din stemme og kropssprog, hvordan du evner at engagere, inddrage og henvende dig til lytterne og få budskabet omsat.

De fleste forbereder primært hvad de vil sige og eventuelle slides , men overvejer og træner ikke de andre vigtige parameter, der giver taleren og budskabet gennemslagskraft og mening. Det er netop de parametre du vil tilegne dig  her:

 • Tænd for dit fokus og engagement og nå ud til dine tilhørere fra start til afslutning
 • Lær at styre eventuel nervøsitet og black-outs der kan opstå
 • Find balancen mellem den mundtlige formidling og Power Point, det er dig der er formidleren- brug gulvet effektivt
 • Fæng med en stærk start og aktiverende slutning og sørg for at holde Power point enkel og brugervenlig
 • Forstå stemmens fysik og dit mindset´s indflydelse på stemmen, og tænd for volume, pausering, betoning og udtryk budskabet klart og varieret
 • Lær at bruge prosodi, evnen til at kunne skabe mening i ordene
 • Bliv god til at bruge din positur som den højtaler den er, og som en back up til et kropssprog med overskud
 • Forstå tilhørernes signaler og hvordan du tror du tolker dem, og få mere overskud, ved at tolke rigtigt
 • Find ud af hvordan du aktiverer tilhørerne, og få dem til at huske og omsætte dine budskaber
 • Find din præsentations stil og nå ud med personlighed hver gang
 • Brug krops-sproget enkelt og naturligt så det kommer overbevisende og imødekommende ud til

Når du trives med at tage ordet og præsentere, og ved hvordan du fysisk, mentalt og teknisk tænder for din gennemslagskraft og formidlingsevne, kan du yde den indsats du ønsker og har planlagt- hver gang.

Der er kun er plads til 8 deltagere, og dermed er der rig mulighed for at få et stort udbytte gennem masser af læring og dialog. Metoderne er enkle og går ud fra princippet, at træning og gentagelse af øvelser sikre at du støt får implementeret teknikkerne.

Du vil få personlig træning og en efterfølgende plan der sikre dig det rette udbytte. Inden vi mødes på kurset, vil du bedes udfylde en survey, så kursusleder og du sammen sætter en plan for hvad du gerne vil udvikle gennem kurset.

Efter kurset bliver der fulgt op med en personlig mail inden for et par uger, med henblik på at du får søsat dine nye kompetencer effektivt. Du vil modtage kompendium og trænings-videoer med øvelser der også trænes på kurset. Du vil ikke blive videofilmet på kurset.

Hvad synes andre:”Den anatomiske og tekniske indsigt, du tilbyder, betyder i mine øjne, at både kvaliteten og seriøsiteten hæves betydeligt. Den viden og de redskaber, du præsentere, er meget tilgængelige og anvendelige, Det er værd at understrege, at dit kursus adskiller sig væsentligt fra lignende forløb, hvor der udelukkende er fokus på det, der ’foregår inde i hovedet’. Jeg føler allerede, at det gør en væsentlig forskel i hverdagen. Jesper Christensen Department of Strategic Management and Globalization CBS

“Det mest opløftende og positive jeg længe har oplevet på kursus fronten, var da jeg deltog i ” Personlig gennemslagskraft og præsentation-mundtlig formidling” ved Vibeke Krogsgaard. For mig var det den ene aha oplevelse efter den anden. Gennem årene har jeg været på adskillige præsentationskurser og jeg tænkte, at jeg nok bare var et lidt håbløst tilfælde, og at jeg aldrig ville finde en ro og sikkerhed når jeg skal præsentere noget. Så var det at jeg deltog på kurset, og på det kursus skal jeg love for, at der blev arbejdet med helt andre ting end jeg har oplevet på andre typer af præsentationskurser. Kurset var for mig ”the missing link”, i forhold til at jeg ledte efter denne ekstra dimension til præsentationskurserne. Birgit Barder Strategic Project Purchaser, NPD at Danfoss Drives A/S

Kurset varetages af Vibeke Krogsgaard, Voxlab, der som operasanger og performancerådgiver, ved hvad det kræver at tage podiet og deler sin viden og teknikker. Kurset indledes med foredrag og derefter er deltagerne aktivt på ud fra vores metoder om at vi lærer bedst gennem at afprøve i praksis

Bestilling og information Vibeke Krogsgaard, E: v.krogsgaard@voxlab.dk, M: 219 69 911

Voxlab´s  mange kunder er blandt andet Danfoss, Dansk Magister Forening, Bane-Danmark, Rigsrevisionen , CBS og mange flere

www.voxlab.dk CVR 25642945