Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Ordet er dit, brænd igennem

Varighed 1-4 timer

Deltagere 5 -1000+

Medvirkende Performance rådgiver og operasanger Vibeke Krogsgaard.

Formål Giv medarbejderne og virksomheden redskaber til at brænde igennem – til præsentationen, til mødet, i telefonen – fra receptionisten til sælgeren, lederen og for fællesskabet

Hvad er gennemslagskraft? Er det noget nogle mennesker bare har? Nej, alle har mulighed for at finde den knap, der skaber gennemslagskraft; det gælder bare om at vide hvad der virker for den enkelte – mentalt og fysisk.

Gennemslagskraft er et samarbejde mellem fysik og mindset: det vi tænker, kommer ud gennem stemmen og kropssproget – og vice-versa, sådan som vi bærer vores fysik har indflydelse på vores mindset. Derfor  er  muligheden for at skabe gennemslagskraft afhængig af, hvordan vi bruger os selv i forhold til de situationer hvor vi gerne vil og skal brænde igennem. Få kendskab hertil og vid hvordan I kan skabe en forskel i jeres fælleskab, kommunikation og samarbejde.

Hvad skal I lave?

På denne workshop vil vi gennem foredrag og interaktiv deltagelse tage aktivt fat i hvad motivation mindset, stemme og kropssprog betyder for om vi brænder igennem eller ej, med positiv adfærd som kædereaktion.

 Workshoppen er baseret på aktiv deltagelse  og redskaber til at udfolde  potentialer til gavn for medarbejderen og organisationen som helhed.

Workshoppen bruges

  • når der skal kommunikeres overbevisende og troværdigt

  • når I vil finde motivationsknapperne
  • når kropssproget og stemmen skal nå ud

  • når motivationen skal være i topform

  • når der er mange bolde i luften og personlige redskaber giver det nødvendige overblik og ro

  • når I ønsker at brande jer selv med personlighed og overskud overfor omverdenen

 

Med workshoppen får I brugbare og overbevisende værktøjer til at være ”på! når det gælder”

Kontakt:Vibeke Krogsgaard, Voxlab. M: 219 69 911 E: v.krogsgaard@voxlab.dk