Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Kort kursus Tal rigtigt og brug din stemme engagerende og effektivt

 

Brug din stemme rigtigt:Alt mundtlig kommunikation involverer stemmen og stemmen´s volume, tempi og  intonation er afgørende for udfaldet.

OBS  Grundet stor travlhed med internt bestilte kurser og 1-1 rådgivning og træning,  i første halvdel af 2019, er der ikke planlagt nogle åbne kurser PT.

For yderlig information kontakt Vibeke Krogsgaard : v.krogsgaard@voxlab.dk / 21969911.

Pris DKR 1400,- moms 350,- .  Ialt 1750,- inklusiv  kaffe/te/vand og eftermiddags lækkerier , samt materiale

Hvor Rungstedgaard Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted

Hvorfor deltage?

Det er ikke let at koncentrere sig om at lytte til en stemme, der ikke når ud: mumlende, manglende endelser, ingen pausering, skarp klang, eller at der bliver talt alt for hurtigt  … er bare nogle af de “stemme fejl”, som vi møder til diverse møder og præsentationer, og som gør at vores lytte evne daler gevaldig hurtig.

Du bruger ofte din stemme hver dag i mange timer til at udtrykke dig og dine budskaber. Derfor er det vigtigt at du kan bruge stemmen rigtigt så dine tilhørere forstår dig og hensigten med budskabet, samt at du kommunikere med en stemme du føler dig tryg og tilpas med.

De fleste ved ikke hvordan stemmen egentligt fungerer rent fysisk, og viden herom gør netop at du lærer at bruge din stemme rigtigt. Samtidigt er din stemme en eksponent for dit mindset, og du kan med fordel lære at få den ønskede intention og klang ud i dine budskaber.

Hvad får du ud af kurset?

  • Forstå stemmen som det fine og kompliceret apparat den fysisk er
  • Sådan kommer du af med mumlen, manglende endelser, og hurtig snak.
  •  Lær at udtrykke dine budskaber tydeligt og med engagement i stemmen
  • Sådan passer du godt på stemmen så den holder hele dagen
  • Sådan udvikler du stemmen så du får mere volume og fylde
  •  Prosodi-brug virkemidler som pausering, betoning og klangfarver til at formidle levende ud
  • Sådan håndterer du en nervøs eller stresset stemme

Kurset er en vekselvirkning mellem foredrag og høj aktiv deltagelse.

Hvad synes andre: ”Den anatomiske og tekniske indsigt, du tilbyder, betyder i mine øjne, at både kvaliteten og seriøsiteten hæves betydeligt. Den viden og de redskaber, du præsentere, er meget tilgængelige og anvendelige. Det er værd at understrege, at dit kursus adskiller sig væsentligt fra lignende forløb, hvor der udelukkende er fokus på det, der ’foregår inde i hovedet’. Jeg føler allerede, at det gør en væsentlig forskel i hverdagen. Jesper Christensen Department of Strategic Management and Globalization CBS

Birgitte Rønn Principal Statistician at Novo NordiskJeg har deltaget i Vibekes kursus hos Novo og har været igennem et personligt forløb med stemmetræning. Jeg føler at jeg har fået en helt ny kompetence – og jeg får meget positiv feed back på min nye fremtoning i undervisnings og oplægs situationer.
Jeg kan varmt anbefale Vibeke som underviser ikke mindst pga den konstruktive og meget individuelle feed-back hun giver.

 Om Voxlab blev funderet i 2000, vores vision er at iklæde mennesker og virksomheder, gennemslagskraft, både som individ og i fællesskabet. Vi er eksperter i stemmens fysik og brug, kropssprog og mod og motivation. Vores faste kunder siden starten er blandt andre: Danfoss, Rigsrevisionen, CBS, Bane.dk og Dansk Magisterforening

Pris DKR 1400,- moms 350,- .  Ialt 1750,- inklusiv  kaffe/te/vand og eftermiddags lækkerier , samt materiale

Hvor Rungstedgaard Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted

Deltagerantal 16

Tilmelding info@voxlab.dk /  for mere information skriv eller ring til Vibeke Krogsgaard  v.krogsgaard@voxlab.dk /21969911

Voxlab.dk Constantiavej 1, 2960 Rungsted Kyst CVR 25642945 E: info@voxlab.dk M: 219 69 911